18
mart.
09

Tigara Electronica

tigara_electronicaŢigara electronică este un gadget care te ajuta sa te lasi de fumat. Până acum, metodele folosite în combaterea fumatului nu au dat roade din simplul motiv că fumătorii erau obligaţi să renunţe nu doar la doza zilnică de nicotina, dar şi la obiceiul de a fuma (cu toata gestica aferentă acestuia, cel putin la fel de greu de invins decat dependenta de nicotina).

Se aprinde un LED roşu atunci când tragi din ea, scoate fum (de fapt abur cu nicotină), se încarcă o dată la câteva zile de la priză, folosind un acumulator. Datorită faptului că nu mai are loc ardere, nu mai rezultă monoxid de carbon, nici gudron si nici alte peste 4000 de substante toxice pe care le contine fumul unei tigari obisnuite.

Recomandarea mea ieste sa cumparati tigari electronice, in acest moment parea mea este ca ii cel mai buna metoda de a te lasa de fumat.

Am sa mai revin cu informatii despre tigarile electronice: pret, modele, programe impotriva fumatului folosind tigara electronica, de unde se pot cumpara, etc

Reclame

6 Responses to “Tigara Electronica”


 1. iunie 9, 2009 la 12:22 pm

  Cum ar fi sa poti fuma in avion?
  Dar la serviciu, chiar in fata calculatorului?
  Dar la volan?
  Ce ai spune daca ai putea fuma ORIUNDE?

 2. iunie 12, 2009 la 4:35 pm

  Alege Originalul! CigStar este Originalul!

 3. septembrie 17, 2009 la 3:17 pm

  Eu am cumparat de pe http://www.etigari.ro si sunt foarte multumit. Dupa 15 ani de fumat am renuntat la acest viciu peste noapte. Recomand tuturor.

  Alexandru

 4. septembrie 27, 2009 la 5:08 pm

  Eu am fumat cca. 22 de ani. De-a lungul timpului am achizitionat mai multe modele de tigari electronice. Unele nici nu merita sa pomenesc de ele desi beneficiaza de reclama maxima pe cyberspace-ul romanesc. De aproximativ 4 luni am achizitionat o tigara electronica CigStar. Satisfactia este 100% garantata cu acest model. Treptat am scazut concentratia de nicotina pana la nivel low. Pana de Craciun in mod sigur ajung la „non nicotina”.

 5. 5 Hermes
  octombrie 6, 2009 la 3:22 pm

  Multe magazine care comercializeaza tigari au scris pe acest blog, daca veniti cu o oferta clara prin ce beneficii sunt la etigara comercializata de dvs am sa fac un post separat, pana atunci va rog sa nu mai spamuiti blogul cu mesaje.

  Decat daca vrei sa da-ti sfaturi reale despre cum sa te lasi de fumat

 6. octombrie 6, 2009 la 6:31 pm

  Bravo „bai” Hermes!
  Te dai la noi ca-ti pune in umbra reclama mai mult sau mai putin mascata la unul dintre „magazinele” de tigari electronice…Da’ sa sti de la mine ca doar fiindca te-au platit bine nu detin nici pe departe cea mai buna solutie de renuntare la fumat ;)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


Statistici

 • 2,760 vizitatori
Tigara Electronica
General Health Blogs - Blog Catalog Blog Directory
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: